Vi söker teknisk innesäljare till vårt kontor i Falun

Om tjänsten 

Som teknisk innesäljare arbetar du till stor del med kundkontakter via telefon och mail, med frågor som rör tekniska diskussioner och rådgivning, offertberedning samt order- och projekthantering. Du kommer att ingå i ett team med inne- och utesäljare på framförallt Region Nord, med vilka du kommer att ha ett tätt samarbete.

Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och är serviceinriktad, har goda kunskaper i Office-paketet och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du är självgående, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Vi arbetar i affärssystemet Jeeves.

Erfarenhet av ventiler och instrument, eller liknande produkter för processindustrin, är meriterande.

Om företaget 

Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av ventiler och instrument - ett familjeägt agenturföretag med ett starkt produktprogram, korta beslutsvägar, ca 40 medarbetare och en omsättning på drygt 125 miljoner. Våra kunder är främst industrier, kommuner, konsulter och entreprenörer. I år firar vi 70 år, då företaget grundades 1949.

Välkommen med din ansökan!

Låter det intressant? Välkommen att skicka din ansökan märkt ”Innesäljare” till lars.ake.eriksson@axel-larsson.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så snart som möjligt!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Lars Åke Eriksson på 070-655 03 93 eller skicka ett mail till lars.ake.eriksson@axel-larsson.se