Teknisk innesäljare till en av Sveriges ledande
leverantörer av ventiler och instrument

 

Vi är ett familjeägt agenturföretag med ett starkt produktprogram, korta beslutsvägar, ca 40 medarbetare och en omsättning på drygt 125 miljoner. Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu ytterligare en innesäljare till vårt kontor i Falun. Våra kunder är industrier, kommuner, konsulter och entreprenörer.

Tjänsten innebär kundkontakter via telefon och mail, tekniska diskussioner och rådgivning, offertberedning samt order- och projekthantering. Du kommer att ingå i ett team med inne- och utesäljare med vilka du kommer att ha ett tätt samarbete.

Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och är serviceinriktad, har goda kunskaper i Office-paketet och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du är självgående, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga.

Erfarenhet av ventiler och instrument, eller liknande produkter för processindustrin, är meriterande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Lars Åke Eriksson på 070-655 03 93 eller skicka ett mail till lars.ake.eriksson@axel-larsson.se

Välkommen att skicka din ansökan märkt ”Innesäljare” till lars.ake.eriksson@axel-larsson.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så snart som möjligt!