Axel Larsson Maskinaffär AB är en av Sveriges ledande leverantörer av ventiler och instrument.
Som ett fristående familjeföretag grundat 1949 fokuserar vi på långsiktiga relationer, närhet till våra kunder och ständiga förbättringar inom alla områden av vår verksamhet. Axel Larsson Maskinaffär AB är familjeföretaget med hög flexibilitet, genuin serviceanda och stor leveranskapacitet. Vi representerar ett femtiotal väletablerade tillverkare från främst Europa, Asien och USA och är certifierade enligt ISO 9001. Vi har högsta kreditrating AAA. 

 

Vi förstärker nu vårt Göteborgskontor med ytterligare en 

Teknisk säljare 

 

Axel Larsson söker nu dig som vill vara en del av vårt framgångsrika säljteam. 
Som säljare hos oss kommer du aktivt att bearbeta nya och befintliga kunder i sydvästra Sverige. 

 

Tjänsten
Du kommer att arbeta mot industriella och kommunala kunder inom olika branscher. Du ansvarar för dina kunder och kommer att vårda och utveckla dem till ökad försäljning och lönsamhet. Detta innebär att du är budget- och kundansvarig för försäljningen på ditt distrikt. Tjänsten innebär resande med övernattningar.

 

Vi söker dig som…
- skapar starka och långsiktiga relationer
- har ett stort eget driv och gillar att göra affärer
- drivs av att ge kunder en kvalitativ och optimal lösning 
- är strukturerad och det är du som driver säljprocessen framåt
- gillar att arbeta mot uppsatta mål och vill sätta kunden i fokus

Det är meriterande om du arbetat med teknisk försäljning eller med liknande produkter tidigare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vi erbjuder ett utvecklande och intressant arbete med ett starkt produktprogram och hög leveranskapacitet. Du kommer att arbeta i ett företag som har lång erfarenhet av alla slags industriella processer och svarar upp mot olika branschers krav. Vi tar fram specialanpassade lösningar, något som utvecklas i samarbete med våra kunder. 

Om du känner att din profil matchar de egenskaper som beskrivs ovan samt att du har den där extra drivkraften är du välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med CT Imago. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Örtendahl, 0709-95 23 20. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Din ansökan mailar du till johan@ctimago.se
Skriv ”Teknisk säljare Axel Larsson” i ämnesraden.

 

Välkommen med din ansökan!