Vi är familjeföretaget med hög flexibilitet, genuin serviceanda och stor leveranskapacitet.

 

Välkommen att lära känna en av Nordens ledande leverantörer av ventiler och instrument, ett lite mer personligt alternativ till de många börsnoterade bolagen i vår bransch. Som ett fristående familjeföretag grundat 1949 fokuserar vi på långsiktiga relationer, närhet till våra kunder och ständiga förbättringar inom alla områden av vår verksamhet.

Hos oss får du kvalificerad teknisk support, ett starkt produktprogram och hög leveranskapacitet. Vi har ett flertal lokalkontor runt om i Sverige, för att få god lokalkännedom och kunna ge bra personlig service till våra kunder. Genom vår erfarenhet av alla slags industriella processer svarar vi upp mot olika branschers krav och kan vid behov ta fram specialanpassade lösningar, något som vi har lång erfarenhet av att utveckla i samarbete med våra kunder.

Vi representerar ett femtiotal väletablerade tillverkare från främst Europa, Asien och USA och är auktoriserad partner för Siemens, Parker och Rotork. Företaget är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001 och har högsta kreditrating AAA. 

För att få en överblick över vårt breda ventil- och instrumentprogram - se vår produktöversikt (pdf)

Vi är medlemmar i Armaturföreningen - www.armaturforeningen.se


ROLF SCHYTT, VD