.

.

.

.

.

.

.

ABO Valve - vridspjällventiler för industriella applikationer, från standard till "high performance"


En väletablerad europeisk tillverkare av processventiler, med ett starkt fokus på kvalitet och teknisk innovation.


Detta väletablerade tjeckiska företag har moderna produktionsanläggningar som håller mycket hög standard och man är certifierade enligt ISO 9001. ABO innehar ett flertal europeiska och internationella certifikat, exempelvis TÜV, EAC, Lloyd's Register, ABS, SIL, DVGW och API 609-0068.

Under den noggranna tillverkningsprocessen utförs kvalitetskontroll i flera steg, bland annat materialanalys, kontroll i produktionen, trycktester och slutinspektion innan leverans.

 

Vi hjälper dig hitta den bästa tekniska lösningen för varje applikation


Vi har ett nära samarbete med ABO, som erbjuder en mycket bra support med snabba svarstider och hög servicegrad. Våra ventiler från ABO finns installerade på mängder av svenska processindustrier och VA-verk. Vi lagerhåller framförallt mjuktätande vridspjäll för inspänning alternativt lug, men vi erbjuder även dubbel- och trippelexcentriska samt PTFE-linade produkter. Ventilerna kan vi leverera som kompletta paket monterat med olika typer av manöverdon, växlar, magnetventiler, lägesgivare, positioners och andra tillbehör. Här hjälper våra försäljningsingenjörer och produktspecialister dig med all rådgivning för en optimal teknisk lösning.

 

Se produktblad och artikelinformation:

STANDARD - AL 42-A / AL 43-A  >>

VATTEN - AL 42-A / AL 43-A  >>

GAS - AL 42-A / AL 43-A  >>PTFE-LINADE - AL 42-A-599  >>


DUBBEL-/TRIPPELEXCENTRISKA - AL 44-590 >>

 


ABO grundades 1993 och är beläget i Olomouc i östra Tjeckien, en trakt som har en mycket lång tradition av framstående verkstadsindustri. Staden har även ett rikt kulturliv med ett universitet grundat redan 1573.