Produktprogram 

Tryckregulator - AL 72-8011

Självverkande tryckregulator i rostfritt stål. Ventilen kan reglera trycket nedströms som en tryckregulator eller uppströms som en överströmningsventil. Konstruktionen med glidskiva ger kompakt design, låg vikt, låg friktion, hög täthet vid nollflöde, kort responstid med hög noggrannhet, lägre ljud, reducerad kavitation och lång livslängd. 

Teknisk information >>

 

Reglerventil - AL 72-8043/-44

Reglerventil med integrerad positioner avsedd för inspännning mellan flänsar PN 10-40. Ventilen bygger på principen med en glidskiva som öppnar och stänger istället för en kägla som manövreras mot ett säte. Manövrering sker med pneumatiskt manöverdon. Reglerförhållande 1:25.

Teknisk information >>


 

Kulsektorventil - AL 73-4037

Elektriskt manövrerad kulsektorventil med ett högprecisions-manöverdon för reglerapplikationer. Manöverdon med robust hus i aluminium. Mycket bra reglerkaraktäristik.


Teknisk information >>

 

 

Reglerventil - AL 72-8020

Reglerventil i rostfritt stål alt. kolstål avsedd för mycket noggrann reglering. Ventilen bygger på principen med en glidskiva som öppnar och stänger istället för en kägla som manövreras mot ett säte. Manövrering sker med pneumatiskt manöverdon som kan kompletteras med pneumatisk eller elektropneumatisk positioner.

Teknisk information >>

 

Kulsektorventil - AL 74-4030

Kulsektorventil med robust elektriskt manöverdon och integrerad positioner avsedd för avstängning och reglering. Ventilen är särskilt lämplig för applikationer där tryckluft inte finns tillgängligt samt media som är förorenade, slipande eller med hög viskositet. 


Teknisk information >>


 

Kulsektorventil - AL 74-4040

Pneumatisk reglerventil med integrerad positioner för reglering av neutrala och aggressiva vätskor. Höga Kvs-värden upp till 3840. Exellent reglerkaraktäristik. Lämplig för slitande media.Teknisk information >>

 

Reglerventil - AL 72-8021

Reglerventil i rostfritt stål alt. kolstål avsedd för mycket noggrann reglering. Ventilen bygger på principen med en glidskiva som öppnar och stänger istället för en kägla som manövreras mot ett säte. Manövrering sker med pneumatiskt manöverdon och integrerad digital eller analog positioner. Linjär reglerförhållande 1:40.

Teknisk information >>


 

Kulsektorventil - AL 74-4032

Elektriskt manövrerad kulsektorventil med ett högprecisions-manöverdon för reglerapplikationer. Täthet enligt TA-Luft enligt definition DIN EN ISO 15848-1 och VDI 2440. Teknisk information >>Snedsätesventil - AL 11-7010

Snedsätesventil med pneumatisk manöverdon. Ventilhus och manöverdon (kolv) är kompakta och finns i fjäderstängande, fjäderöppnande och dubbelverkande funktion. Samtliga med fjäderbelastad packbox för lång och driftsäker funktion.


Teknisk information >>