2021-09-20
AL 47-VMP - ny kompakt slangventil

De nya VMP -ventilerna är uppbyggda som ett modulsystem med enkelt utbytbara manchetter i olika material, vilket resulterar i mycket låga underhållskostnader.

Läs mer >>
2021-04-13
Ny flödesmätare från Siemens

Siemens FM100 är en nyutvecklad magnetisk flödesmätare i kompakt design, för industri och OEM applikationer.

Läs mer >>
2021-01-26
Vridspjällventil för höga tryck och temperaturer

AL 45M-44 är en metalltätande vridspjällventil för tuffa applikationer, med kvadrupelexcentrisk design som eliminerar all friktion på sätet under manövrering. 

Läs mer >>

Ny översiktsbroschyr - ventiler och instrument

Nu har vi samlat vårt omfattande produktprogram i en ny översiktsbroschyr, som ger en snabb översblick av hela vårt sortiment. På 12 sidor hittar du här merparten av våra avstängningsventiler, reglerventiler, säkerhetsventiler, backventiler, kompensatorer, manöverdon, magnetventiler, mätinstrument med mera.

LÄS MER >>

En av Nordens ledande leverantörer av ventiler och instrument

Vi är ett expansivt familjeföretag i tredje generation, grundat 1949. Vår historia började med att Axel lyckades få den svenska agenturen för engelska Audcos trycksmorda kikventiler, som på den tiden var något av en revolution inom ventilbranschen. Då behovet av moderninsering var mycket stort efter kriget, så fick Axel en flygande start när han via tåg och medhavd cykel besökte de olika bruksorterna för att presentera de innovativa ventilerna.

 

LÄS MER >>